Denní a noční prádlo pro podzim a zimu 2020/21

4. 09 2020

rhm Praha - Čisté, elegantní tvary jsou přeneseny z každodenních oděvních kolekcí do intimnější částí šatníků. U spodního prádla jsou důležité především klasické, dobře padnoucí střihy. Absence okázalých dekorativních prvků dává prostor harmonickým kombinacím barev. U domácího oblečení dominuje zejména trend athleisure. Nejvíce se odráží ve volbě materiálů, ale také u drobných detailů, kterými jsou například velké nápisy a barevné šňůrky.  

Dámské prádlo

 

 

Střihové experimenty opouštějí spolu s létem také kolekce spodního prádla a domácího oblečení. V podzimních a zimních měsících převládají především klasické kousky, které jsou pohodlné na nošení. Stylově jsou kolekce spíše umírněné a decentní, nejdůležitějšími aspekty jsou kvalitně zpracované kousky, které lichotí postavě. Jemná je také zvolená barevnost, největší zastoupení mají tlumené tóny zelené a bordové, ale také odstíny modré a hnědé.

Stále více značek se přiklání k využívání příjemných, dobře prodyšných materiálů, které ženy ocení zejména při podzimním vrstvení více kousků oblečení. Etam ve spolupráci s francouzskou značkou Smoon představily menstruační kalhotky z inovativních materiálů, které neobsahují stříbrné nanočástice ani škodlivé chemické látky. Zároveň poskytují nositelkám nejvyšší komfort při nošení.

(další podrobnosti se dočtete ve vydání Světa textilu&obuvi  červenec/srpen 2020)