Právě se nacházíte:

Trendy pánské módy pro jaro 2017

js Praha  - I v pánské módě se prosazuje megatrend Athleisure – směsice stylů inspirovaná sportovním a volnočasovým oblečením. Příkladem je oblek v byznys stylu v kombinaci se sportovní parkou a bílými sneakery nebo ležérní outfit pro volný čas doplněný klasickými šněrovacími polobotkami. Silueta zůstává štíhlá, hlavní roli hrají lehká nekonstruovaná a měkká saka. Jednotlivé oděvní součásti se propojují společnými prvky do uceleného vzhledu. Celkový dojem vyznívá čistě, klidně a mužně.    

V barevnosti převažují tři náměty. Odstíny šedé od hlavy k patě ruší dosud panující převahu modrých tónů. Svěží vzhled navozují námořnická modrá, červená, bílá, nazelenalá žlutá a tyrkysová. Třetí námět se inspiruje přírodou a zahrnuje hnědou, karamelovou pískovou a modrou ve spojení s humrovou. Ve vzorování se objevují drobná kára, proužky, geometrické a ornamentální desény na sakách, oblecích a košilích. Tisky listů a květin vnášejí do hry tropickou atmosféru.   

Na módní scénu se vracejí bluzony, kalhoty s pasovými záhyby jako kontrapunkt k super slim kalhotám a proužkované košile. Pohodlná a lehká separátní saka z žerzeje propojují formální a casual styl. Pleteniny působí pěstěnějším, víc městským cool dojmem.  Klíčovým modelem pro jaro je projmutý žerzejový blejzr s plástvovou strukturou, košile s drobnými ornamentálními tisky, úzce střižené cargo kalhoty a přes to krátký trenčkot.

Další podrobnosti se dočtete ve vydání listopad/prosinec 2016