Veletrhy Expo Riva Schuh a Gardabags, Riva del Garda

Riva del Garda – Pořadatelé veletrhu s obuví Expo Riva Schuh a veletrhu s koženou galanterií Gardabags se rozhodli posunout původní prosincový termín akce na leden, a to ve dnech 16. – 19. ledna 2021. Toto rozhodnutí je reakcí na současnou nepříznivou situaci způsobenou koronavirem, která se aktuálně dotýká celého světa.

„Měnící se mezinárodní situace přinutila nadnárodní společnosti zastavit obchodní cesty do 31. prosince letošního roku a přinesla významná omezení při vydávání víz. To přinutilo naši společnost, aby se rozhodla vrátit k tradiční pozici v kalendáři mezinárodních veletrhů“ – uvedl předseda Riva del Garda Fierecongressi Roberto Pellegrini. Podle něj je to příležitost, která návštěvníkům umožní získat přehled o módních trendech, naplánovat své objednávky s dostatečným předstihem a provést včasnou analýzu změn na trhu s obuví.

Riva del Garda Fierecongressi se rozhodlo usnadnit účast na veletrhu vystavujícím společnostem i nákupčím, a to nejen z ekonomického hlediska, ale i z pohledu organizace a logistiky: Došlo k uzavření zvláštní dohody s poradenskými společnostmi specializovanými na financování podniků, a také s agenturami pro propagaci v zahraničí a internacionalizaci. Cílem těchto synergií je poskytnout všem účastníkům výstavy jasné a přesné pokyny, jak získat zvláštní financování a získat ekonomické pobídky nebo zjednodušit expatriační postupy.